EliteHackers
SALUT 2022!! NE-AM MUTAT PE DISCORD ! Vrei să inviți un prieten? [T]eoria [H]aosului [C]ontrolat - https://discord.com/invite/U4HBCHzm7r Acesta aste link-ul oficial al acestui server.
Lista Forumurilor Pe Tematici
EliteHackers | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ELITEHACKERS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Jasmmyne Profile
Femeie
22 ani
Bucuresti
cauta Barbat
22 - 34 ani
EliteHackers / News / play station 3 Moderat de Ad_Infinitum, AntiKiler, Puscas_marin, codebreacker13, r3v
Autor
Mesaj Pagini: 1
ady1266
EliteHackers Helper

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 308
In aceasta noapte a fost lansata in Europa consola celor de la Sony - Playstation3. Fanii au facut cozi interminabile in speranta ca vor pune mana macar pe o bucata. Pretul consolei este de 425 lire sterline (aproximativ 600 de euro), dar asta nu i-a impiedicat pe impatimitii video-jocurilor sa ia cu asalt magazinele unde au fost puse in vanzare. Cum Sony isi respecta cumparatorii si cum lansarea a avut loc la ora 12 noaptea, a existat un contract cu politia londoneza in care era stipulat ca cei care intra in posesia consolelor sa fie cat mai atent urmariti in drumul lor spre casa pentru a nu exista evenimente neplacute. In plus, Sony a oferit primilor 100 de cumparatori si un televizor LCD HD de 46 de inch.

Playstation3 vine in doua configuratii, singura diferenta fiind capacitatea harddiscului (20 sau 60 GB). In rest, consola dispune de player Blu-Ray si de placa de retea wireless pentru conectarea online. Incepand din acest weekend, consola Playstation3 va fi disponibila si in Romania.


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la