EliteHackers
SALUT 2022!! NE-AM MUTAT PE DISCORD ! Vrei să inviți un prieten? [T]eoria [H]aosului [C]ontrolat - https://discord.com/invite/U4HBCHzm7r Acesta aste link-ul oficial al acestui server.
Lista Forumurilor Pe Tematici
EliteHackers | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ELITEHACKERS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
laura84 la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Valcea
cauta Barbat
24 - 49 ani
EliteHackers / News / un nou virus Moderat de Ad_Infinitum, AntiKiler, Puscas_marin, codebreacker13, r3v
Autor
Mesaj Pagini: 1
kooze
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 57
Pe net a apărut virusul Michael Jackson

Compania de securitate informatică Sophos a lansat un avertisment cu privire la un nou virus care se transmite prin e-mail și despre care se spune că ar conține fotografii și cântece secrete ale lui Michael Jackson, informează AFP. E-mailul vine cu denumirea "Remembering Michael Jackson" și apare ca fiind trimis de la adresa " ", potrivit biroului din Singapore al Sophos.

Cei care îl primesc sunt anunțați că fișierul atașat, "Michael songs and picture.zip", conține fotografii și cântece nedifuzate ale faimosului cântăreț, care a murit în urma unui atac de cord pe 25 iunie. Compania avertizează că fișierul atașat nu trebuie deschis. "Deschizând atașamentul, utilizatorii sunt infectați. Odată infectat, un computer va începe automat răspândirea virusului către alți utilizatori de internet", anunță Sophos, care precizează că virusul se poate transmise și printr-un memory stick USB.

Graham Cluley, senior technology consultant la Sophos, este de părere că mulți utilizatori vor fi tentați să deschisă atașamentul din cauza interesului față de moartea bruscă a megastarului, dar că "totuși, utilizatorii ar trebui să știe până acum că sunt știrile senzaționale sunt folosite pentru răspândirea amenințărilor informatice".

Sophos îi sfătuiește pe toți cei care primesc e-mailul să îl șteargă imediat pentru a nu se infecta pe ei însuși, dar și pe cei apropiați lor.


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la