EliteHackers
SALUT 2022!! NE-AM MUTAT PE DISCORD ! Vrei să inviți un prieten? [T]eoria [H]aosului [C]ontrolat - https://discord.com/invite/U4HBCHzm7r Acesta aste link-ul oficial al acestui server.
Lista Forumurilor Pe Tematici
EliteHackers | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ELITEHACKERS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
dannutzza 25 ani
Femeie
25 ani
Mehedinti
cauta Barbat
25 - 52 ani
EliteHackers / News / Update-ul pentru iTunes, bun doar pe jumatate Moderat de Ad_Infinitum, AntiKiler, Puscas_marin, codebreacker13, r3v
Autor
Mesaj Pagini: 1
ady1266
EliteHackers Helper

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 308
Update-ul pentru iTunes, bun doar pe jumatate

Nu mai departe de ieri Apple anunta ca a lansat un update pentru iTunes, respectiv versiunea 7.1, care rezolva toate problemele de compatibilitate cu majoritatea editiilor Windows Vista.
Astazi insa, tot Apple a postat pe site-ul companiei o “atentionare” destinata utilizatorilor in care atrage atentia ca exista sansa ca acestia sa aibe in continuare probleme.
Mai exact este vorba despre deconectarea unui iPod folosind optiunea “Safely Remove Hardware”, actiune ce poate duce la blocarea device-ului, ulterior fiind obligati sa utilizati optiunea Full Resore din iTunes.
In plus, exista posibilitatea ca textul si grafica iTunes sa nu fie afisate corespunzator. In momentul de fata, iTunes si iPod sunt in continuare incompatibile cu versiunea de 64 bit a Windows Vista si Windows XP.

     


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la