EliteHackers
SALUT 2022!! NE-AM MUTAT PE DISCORD ! Vrei să inviți un prieten? [T]eoria [H]aosului [C]ontrolat - https://discord.com/invite/U4HBCHzm7r Acesta aste link-ul oficial al acestui server.
Lista Forumurilor Pe Tematici
EliteHackers | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ELITEHACKERS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
grecoaica Profile
Femeie
22 ani
Dambovita
cauta Barbat
22 - 45 ani
EliteHackers / News / Atac la Google Moderat de Ad_Infinitum, AntiKiler, Puscas_marin, codebreacker13, r3v
Autor
Mesaj Pagini: 1
ady1266
EliteHackers Helper

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 308
Atac la Google



Desi se bazeaza pe Google pentru a obtine venituri din publicitate, reprezentantii site-ului EDN.com sunt nemultumiti. Pana acum relatia a fost profitabila pentru ambele parti, insa managerii site-ului sunt de parere ca ar putea face si mai multi bani daca Google nu ar mai posta reclame la „potato chips” sau „poker chips” atunci cand un vizitator citeste un articol despre chip-urile de calculator.(este vorba de acele cuvinte dintr-un text care atunci cand treci cu mouse-ul peste ele „declanseaza” o reclama)
„Suntem  de parere ca am putea scoate mai mult din publicitate daca nu am amesteca cartofii cu calculatoarele”, a declarat Stephen Baker, responsabilul cu monitorizarea publicitatii generate de cautarea pe net.
Desi nu intentioneaza sa renunte la reteaua Google, Baker spune ca este tentat sa incerce si alternativa oferita de o companie norvegiana specializata in crearea de instrumente de cautare pentru sectorul business si care ofera site-urilor servicii de dezvoltare a unui sistem propriu de publicitate, pentru a nu mai fi nevoite sa imparta veniturile cu Google.

     


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la