EliteHackers
SALUT 2022!! NE-AM MUTAT PE DISCORD ! Vrei să inviți un prieten? [T]eoria [H]aosului [C]ontrolat - https://discord.com/invite/U4HBCHzm7r Acesta aste link-ul oficial al acestui server.
Lista Forumurilor Pe Tematici
EliteHackers | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ELITEHACKERS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sandra_19987 la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Neamt
cauta Barbat
23 - 48 ani
EliteHackers / News / Microsoft nu renunta la antivirusul din Vista Moderat de Ad_Infinitum, AntiKiler, Puscas_marin, codebreacker13, r3v
Autor
Mesaj Pagini: 1
ady1266
EliteHackers Helper

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 308
Microsoft nu renunta la antivirusul din Vista


In ciuda presiunilor antitrust si a reclamatiilor provenind de la competitori, Microsoft ofera Windows Vista fara a renunta la caracteristicile de securitate incorporate in noul sistem de operare.
Activitatea Microsoft a fost in repetate randuri analizata de autoritatile de reglementare a concurentei, de data aceasta fiind vorba de companii ca Symantec, care a trimis reprezentanti la Bruxelles pentru a-si exprima ingrijorarea in privinta caracteristicilor de securitate ale noului sistem de operare, si McAfee, care a publicat diverse anunturi in Financial Times pe aceeasi tema.

Bill Gates a acuzat partenerii de securitate Microsoft, deveniti concurenti, ca au incercat sa "castreze" Windows Vista, a anuntat Wall Street Journal. Totusi, Bill Gates a declarat ca toate tehnologiile inovatoare create pentru Windows Vista, inclusiv cele privind securitatea si imbunatatirea performantelor, au fost incluse in variantele finale livrate catre companii si utilizatorii privati. "Nici o reglementare antitrust nu prevede eliminarea masurilor de securitate din Windows Vista".


Redmond ofera Windows Defender, rodul achizitiei GIANT Company Software Inc din 2004, care este inclus in Windows Vista sau poate fi descarcat gratuit facand click aici.

Alte imbunatatiri de securitate includ BitLocker Drive Encryption si tehnologia anti-phishing din Internet Explorer 7. Cea mai mare parte a nemultumirilor companiilor de securitate se refereau la Kernel Patch Protection, care a fost proiectat pentru a asigura protectia impotriva aplicatiilor rootkit si a fost inclus in versiunea 64bit a noului sistem de operare. Aplicatia a debutat odata cu versiunile 64bit ale Windows XP si Windows Server 2003, dar mai multi furnizori de solutii de securitate au obiectat ca aceasta caracteristica facea dificila implementarea propriilor tehnologii anti-malware si de detectie a intruziunilor.

Companii de securitate ca Symantec si McAfee au acuzat Microsoft ca abuzeaza de pozitia sa dominanta pe piata pentru a impiedica dezvoltarea aplicatiilor de securitate ale competitorilor, in timp ce alti producatori, cum ar fi Kaspersky sau Sophos, au declarat ca nu au intampinat nici un fel de dificultati. [/img]

microsoft renunta din vista microsoft renunta din vistain ciuda antitrust provenind microsoft ofera

17.9KB


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la