EliteHackers
SALUT 2022!! NE-AM MUTAT PE DISCORD ! Vrei să inviți un prieten? [T]eoria [H]aosului [C]ontrolat - https://discord.com/invite/U4HBCHzm7r Acesta aste link-ul oficial al acestui server.
Lista Forumurilor Pe Tematici
EliteHackers | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ELITEHACKERS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
CosminaCSM pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 39 ani
EliteHackers / Windows - Help & Support / Cum hackuiesc un forum phpbb3 Moderat de Ad_Infinitum, AntiKiler, Puscas_marin, kooze, r3v
Autor
Mesaj Pagini: 1
Rafa
New Member

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2
As vrea sa stiu cum pot hackui un forum phpbb3 daca se poate si un mic tutorial si numele la programe chiar ar fi zuper si mult mai bine daca leati si urca...
Nu vreau nici chiar muran gura si nici voi nu puteti da din x motive principalele ar fi: timpul, ori nu vreti sa afle toti noobi cum sa hackuiasca un forum !
Ma indoiesc ca as primi niste raspunsuri calumea care imi va da un rezultat bun la cea ce am cerut...

Daca ma ajutati/voi primi raspunsul cel mult asteptat, pot decat sa zic un simplu Multumesc (chit ca nu ajuta la nimica nu cred ca ar satisface pe nimeni cu ceva acel cuvant dar totusi bunul simnt sa il ai daca nu poti oferi altceva in schimb...) !

Am cerut ceva foarte mare si bineinteles important si cred ca voi primi numai raspunsuri aiurea (Deoarece cum am spus si mai sus: timpul, ori nu vreti sa afle toti noobi cum sa hackuiasca un forum si pe langa asta voi stati si va ganditi ce imi pierd timpul eu atata pentru astia in plus nu am nimic de castigat din asta decat batai de cap si timpul pierdut si ce fac userii.. intra vede incerca daca le merge bine siau facut treaba si au plecat.. ! (pe scurt Intra iese vede pleaca)

Hai ca deja am ajuns prea departe mam luat cu vorba cu povestitu etc )
Sa vedem care este maestru care ne va da acel raspuns mult asteptat :X (Sper sa faca o minune Dumnezeu in acest topic cat de curand)

Modificat de Rafa (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
r3v
Moderator

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1158
asa cum ti-am explicat in phpbb 3 nu exista o vulnerabiliate, de ce nu ganditi cand vorbiti, cum naiba sa existe un program pentru asa ceva?

in primul si in primul rand daca nu cunsoti vulnertabilitatile atunci ai puta incerca cu un scaner :http://www.acunetix.com/  poate au pus un mod gresit, poate au creat ei un mod vulnerabil, etc!

intai de toate vrem detalii apoi restul


_______________________________________
http://thieves-team.com
r3vyk.info
mess id: doar prin PM datorita faptului ca mi-au dat add 10000 de retardati care joaca metin

pus acum 13 ani
   
Rafa
New Member

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2
Bine...ce drq sa mai zic ca nu mai am ce si ori cum deageaba scriu !
Dar hai sa vedem ce stie acest forum ce ajutor putem primi raspunsuri !

Deci un forum/site poate fi hackuit sunt mai multe modalitati poate noi nu le stim... hai sa lasam logarea ca admin(Panoul administratorului) pe forum, cum putem pica acel domeniu ca de exemplu vreau sa pic sa fie down pur si simplu sa nu mai se incarce pagina sau ori ce altceva ce se poate face la un site/forum domeniu.. (De putut sa zici ca nu se poate face absolut nimica nai cum pentru ca este imposibil sa nu poti pica un domeniu sau sa te loghezi ca admin pe forum/phpbb3 pentru ca asta am patito si eu si am 2 in lista care fac asemenea lucruri dar nha nu spune la ori cine cum se face asa suntem toti *** !

Deci putem pica un domeniu acuma intrebarea este cum ? mai departe raspunzi tu (sec sau cum oi raspunde numai raspunde totusi..)


pus acum 13 ani
   
r3v
Moderator

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1158
1. Da un site/forum  poate fi "inselat" prin mai multe feluri( spart foarte foarte rar). asa cum am spsu si o sa mai repet scriptul phpbb nu are vulnerabilitati, daca ti sa intamplat tie nu insemana ca e vina scriptului ce vina ta ca habar nu ai sa te protejezi de un stealer( fara suparare).

2.Sa cazi un forum nu e o munca usoara, din 2 mari si late motive, unele servere au protectie foarte buna si ai nevoie de un bot net destul de puternic ca sa le tii cazute, daca tii acest bot net pe ip-ul tau , esti detectat iar ddosul este pedepsit cu inchisoarea.

Cu alte cuvinte, intati de toate trebuie sa inveti ceva si dupa un timp o sa fii capabil sa atatci si sa lasi capcane adminului. La voi hackingul insemna un program care cand il pornesti dai de conturile NASA


_______________________________________
http://thieves-team.com
r3vyk.info
mess id: doar prin PM datorita faptului ca mi-au dat add 10000 de retardati care joaca metin

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la