EliteHackers
SALUT 2022!! NE-AM MUTAT PE DISCORD ! Vrei să inviți un prieten? [T]eoria [H]aosului [C]ontrolat - https://discord.com/invite/U4HBCHzm7r Acesta aste link-ul oficial al acestui server.
Lista Forumurilor Pe Tematici
EliteHackers | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ELITEHACKERS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
bruneta99
Femeie
25 ani
Satu Mare
cauta Barbat
25 - 50 ani
EliteHackers / Jocuri / Screamer 4x4 Moderat de Ad_Infinitum, AntiKiler, Puscas_marin, codebreacker13, r3v
Autor
Mesaj Pagini: 1
Piranha
EliteHackers Platinum

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 62





Screamer 4x4 este un 4x4 off-road de joc, proiectat de Interactive maghiară bazate pe Clever lui. Ea este īn continuare considerat de mulţi a fi cea mai realistă off-road studiile simulator de conducere īn ciuda arată vārsta. Jocul face uz de grafică de accelerare hardware, Care să permită să aleagă īntre Alunecare, Direct3D şi OpenGL renderers.

Spre deosebire de aproape toate celelalte jocuri de off-road, accentul nu este pe curse, dar la trecerea prin punctele de control prevăzute la punctele specifice, īn aşa fel că jucătorul este obligat să navigaţi teren dificil. Alte moduri sunt de asemenea disponibile, cum ar fi Pathfinder, care oferă doar o mānă de punctele de control de dispersate pe teren şi lasă-l pānă la jucător să decidă cum să ajungă la fiecare dintre ele (deşi fiecare trebuie să fie promovat īn continuare īntr-o ordine prestabilită. Sancţiunile sunt prezentate īn toate modurile pentru lovirea markeri punctul de control şi pentru utilizarea de servicii de recuperare pentru a flip un vehicul răsturnată, şi sunteţi imediat descalificat pentru lovirea alte persoane.

Jocul conţine detalii cum ar fi deteriorarea ca urmare a accidentelor de masina si de conducere brute, variind de condiţiile meteorologice şi unlockable upgrade-uri la vehiculul dumneavoastră sub forma de motoare, anvelope şi diferenţele. Există cāteva domenii diferite de a conduce vehicule pe, deşi toate, dar primele două trebuie să fie deblocat prin modul de cariera. Din păcate, decāt variaţii īn hărţile sunt din geografia şi texturi utilizate, deoarece nu există nici o diferenţă īn manipularea de la o suprafaţă la alta.

Torrent:


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la