EliteHackers
SALUT 2022!! NE-AM MUTAT PE DISCORD ! Vrei să inviți un prieten? [T]eoria [H]aosului [C]ontrolat - https://discord.com/invite/U4HBCHzm7r Acesta aste link-ul oficial al acestui server.
Lista Forumurilor Pe Tematici
EliteHackers | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ELITEHACKERS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
dia325
Femeie
25 ani
Cluj
cauta Barbat
25 - 52 ani
EliteHackers / News / Pacaleala: Vista nu a fost 'spart' Moderat de Ad_Infinitum, AntiKiler, Puscas_marin, codebreacker13, r3v
Autor
Mesaj Pagini: 1
ady1266
EliteHackers Helper

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 308
Pacaleala: Vista nu a fost 'spart'

Iata ca s-a gasit un utilizator de Internet mai glumet care sa pretinda ca a reusit sa treaca de procesul de activare al Vistei.
Zilele trecute, un personaj care isi spunea Computer User a postat un mesaj pe KezNews.com in care anunta ca a descoperit o unealta care permite ‘spargerea’, cel putin in teorie, a procesului de activare cu care este dotat cel mai recent OS lansat de Microsoft, Windows Vista.
Conform site-ului, unealta postata utiliza forta bruta pentru a incerca sa identifice o cheie de licenta utilizabila. Conform mesajului lui Computer User, unealta sa foloseste o versiune modificata a script-ului de licenta pentru a cauta chei de licenta valide.
Desi Computer User a afirmat ca unealta sa poate verifica 20 de mii de chei pe ora, Alex Kochis, senior product manager of Windows Genuine Advantage la Microsoft, il contrazice.
Kochis a scris pe blogul sau ca pana acum atacul asupra Vistei nu a avut succes. Daca totusi ar fi identificat un cod valid, care deja apartine unui consumator legitim, compania s-ar ocupa de situatie.
Intr-un final intreaga poveste s-a dovedit a fi o nascocire, Computer User postand un nou mesaj in care scria ca a fost o pacaleala si ca unealta nu exista.
PS:e de kkt vista!parerea mea!
     


pus acum 17 ani
   
AntiKiler
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 239
eu am inteles ca a fost spart akuma....

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la