EliteHackers
SALUT 2022!! NE-AM MUTAT PE DISCORD ! Vrei să inviți un prieten? [T]eoria [H]aosului [C]ontrolat - https://discord.com/invite/U4HBCHzm7r Acesta aste link-ul oficial al acestui server.
Lista Forumurilor Pe Tematici
EliteHackers | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ELITEHACKERS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
pirsinga pe Simpatie
Femeie
25 ani
Suceava
cauta Barbat
25 - 38 ani
EliteHackers / News / Fujitsu introduce o serie noua de HDD-uri Moderat de Ad_Infinitum, AntiKiler, Puscas_marin, codebreacker13, r3v
Autor
Mesaj Pagini: 1
ady1266
EliteHackers Helper

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 308
Fujitsu introduce o serie noua de HDD-uri

Fujitsu Limited a anuntat dezvoltarea noii serii MHW2 BJ de HDD (hard disk drives) cu interfata ATA 3.0 Gb/s.
Noua serie aduce cu sine o premiera impresionanta: cea mai mare capacitate de stocare din lume, de 160 Gb aunui HDD 7.200 rpm 2.5". Aceste produse sunt concepute in special pentru notebook-uri de inalta performanta si vor fi disponibile in intreaga lume din luna mai.
Modelul MHW2160BJ se poate lauda cu cea mai mare capacitate de stocare din lume, dar si cu abilitatea de a transmite informatii cu viteze de pana la 300 MB/s, cea mai rapida rata din indistrie.
Noua serie creata de Fujitsu ofera clientilor un nivel acustic al zgomotului de 2.5 bels(4) in stare idle precum si consum low-power, functionand cu 2,3 wati sau mai putin cand citeste sau scrie informatii.
Notebook-urile sunt o optiune tot mai populara pentru consumatori iar cererea de HDD-uri pentru notebook-uri care sa garanteze fiabilitate este tot mai mare. Seria MHW2 BJ raspunde nevoilor utilizatorilor oferind o viteza de 7.200 rpm, cea mai mare viteza a unui HDD ATA 2.5".
Aceste HDD-uri pot fi incorporate in notebook-uri de inalta performanta si desktop-uri cu ecran plat.
Abia astept      


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la