EliteHackers
SALUT 2022!! NE-AM MUTAT PE DISCORD ! Vrei să inviți un prieten? [T]eoria [H]aosului [C]ontrolat - https://discord.com/invite/U4HBCHzm7r Acesta aste link-ul oficial al acestui server.
Lista Forumurilor Pe Tematici
EliteHackers | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ELITEHACKERS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
pisy_rasfatata 23 ani
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 55 ani
EliteHackers / News / Google ne pregateste Google Games? Moderat de Ad_Infinitum, AntiKiler, Puscas_marin, codebreacker13, r3v
Autor
Mesaj Pagini: 1
r3v
Moderator

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1158
Ultima gaselnita a celor de la Google este un parteneriat cu producatorul de jocuri Zynga, compania care a dat lovitura cu jocurile pentru Facebook – FarmVille sau Mafia Wars, prin care gigantul motor de cautare vrea sa lanseze serviciul Google Games.

[CENTER]
[/CENTER]

Pentru a se pregati de aceasta mutare, Google a investit, in tacere, aproape 200 de milioane dolari in  Zynga, care deja sta alaturi de Google in clubul companiilor web care sunt evaluate la peste 1 milion de dolari.

Noile zvonuri despre Google nu fac decat sa confirme faptul ca gigantul motor de cautare isi doreste sa domine zona retelelor socialele, mai ales daca luam in calcul si viitoarea lansare a Google Me, despre care se spune ca ar fi un "Facebook-killer".

Pe de alta parte, MySpace, Facebook si Yahoo gazduiesc si ele jocuri Zynga. Asadar, intrebarea firesca ar fi: ce va putea oferi Google in plus fata de acestea pentru a avea succes si cum va reusi sa castige in fata competitorilor sai? Sinceri sa fim, e posibil sa fie cam tarziu pentru Google in zona de jocuri, dar nu ne ramane decat sa asteptam.


_______________________________________
http://thieves-team.com
r3vyk.info
mess id: doar prin PM datorita faptului ca mi-au dat add 10000 de retardati care joaca metin

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la