EliteHackers
SALUT 2022!! NE-AM MUTAT PE DISCORD ! Vrei să inviți un prieten? [T]eoria [H]aosului [C]ontrolat - https://discord.com/invite/U4HBCHzm7r Acesta aste link-ul oficial al acestui server.
Lista Forumurilor Pe Tematici
EliteHackers | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ELITEHACKERS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sweetandana Profile
Femeie
25 ani
Teleorman
cauta Barbat
25 - 48 ani
EliteHackers / News / Vodafone lanseaza Vodafone Navigator Moderat de Ad_Infinitum, AntiKiler, Puscas_marin, codebreacker13, r3v
Autor
Mesaj Pagini: 1
ady1266
EliteHackers Helper

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 308
Vodafone lanseaza Vodafone Navigator



Vodafone Romania lanseaza Vodafone Navigator, prima solutie de navigare GPS disponibila pe telefonul mobil pentru utilizatorii din Romania. Vodafone Navigator le permite clientilor sa utilizeze telefonul mobil si ca dispozitiv de navigare, atunci cand calatoresc cu masina, in Romania si in alte 18 tari / teritorii europene.
Cu Vodafone Navigator, clientii pot accesa cu usurinta, direct de pe telefonul mobil, harti digitale de inalta calitate, pentru a-si identifica locatia in orice moment. Solutia permite utilizatorilor sa caute si sa vizualizeze o locatie pe harta, sa identifice traseul pana la un punct de interes sau o adresa, sa calculeze distanta pana la destinatia dorita, sa indice cea mai rapida sau cea mai scurta ruta intre doua locatii.





Vodafone Navigator ofera utilizatorilor romani posibilitatea de a consulta sute de harti de inalta calitate, inclusiv rute pentru trecerea frontierelor. In plus, clientii Vodafone pot accesa o baza de date extinsa, care cuprinde peste 13.500 de puncte de interes, organizate in categorii precum hoteluri, restaurante, benzinarii, sucursale bancare.

Solutia Vodafone Navigator utilizeaza un dispozitiv GPS (Global Positioning System) care receptioneaza coordonatele necesare de la sateliti si le transmite catre telefonul mobil, prin Bluetooth. Astfel, utilizatorul poate sa acceseze si sa vizualizeze, direct pe telefonul mobil, hartile online, gazduite pe un server central.

Vodafone Navigator este disponibil abonatilor Vodafone pentru un tarif lunar de 8 USD, care permite accesarea hartilor Romaniei (tariful include traficul national GPRS). Pentru a putea accesa si hartile tarilor europene, la tariful national al serviciului se adauga un tarif lunar de 5 USD si costurile aferente traficului GPRS generat in roaming.
Serviciul de navigare GPS este activat automat, odata cu achizitionarea dispozitivului GPS. Costul dispozitivului GPS este de 79 USD, aplicatia fiind usor de instalat pe telefonul mobil. 

Solutia Vodafone de navigare GPS este compatibila cu 42 de telefoane mobile, dintre care amintim: Nokia E61, Nokia N70, Nokia 73, Nokia E50, Sony Ericsson V630i, Sony Ericsson W800i, Sony Ericsson K800i, Motorola E1070 si Motorola V3X.
Serviciul Vodafone Navigator este disponibil in roaming in urmatoarele tari / teritorii europene: Germania, Spania, Italia, Danemarca, Franta, Anglia, Elvetia, Suedia, Scotia, Portugalia, Norvegia, Irlanda de Nord, Olanda, Luxemburg, Ungaria, Cehia, Belgia si Austria.

Vodafone Navigator poate fi achizitionat incepand de astazi in toate magazinele Vodafone Romania din tara, precum si prin reprezentantii de vanzari directe ai Vodafone Romania.
[img]

vodafone lanseaza vodafone navigator vodafone lanseaza vodafone romania lanseaza vodafone navigator,

15.8KB


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la