EliteHackers
SALUT 2022!! NE-AM MUTAT PE DISCORD ! Vrei să inviți un prieten? [T]eoria [H]aosului [C]ontrolat - https://discord.com/invite/U4HBCHzm7r Acesta aste link-ul oficial al acestui server.
Lista Forumurilor Pe Tematici
EliteHackers | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ELITEHACKERS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Lolo pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Galati
cauta Barbat
25 - 52 ani
EliteHackers / News / eBay fraudat si din Bulgaria Moderat de Ad_Infinitum, AntiKiler, Puscas_marin, codebreacker13, r3v
Autor
Mesaj Pagini: 1
ady1266
EliteHackers Helper

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 308
eBay fraudat si din Bulgaria


O femeie din Bulgaria a fost arestata si acuzata de fraudarea unor clienti eBay cu cel putin 350.000 USD. Metodele pe care aceasta le-a folosit nu au fost cu mult diferite de activitatile derulate de alti atacatori care posteaza zilnic zeci de anunturi frauduloase pe site-ul de licitatii online.
Mariyana Feliksova Lozanova, care a folosit pasapoarte false canadiene si britanice sub numele de "Gentiane La France" si "Naomi Elizabeth DeBont," a fost acuzata de conspiratie in vederea comiterii de frauda electronica si spalare de bani, conform unui comunicat de presa al Departamentului de Justitie SUA. 
[img]


Lozanova, care se presupune ca face parte dintr-un grup transnational de crima organizata, a fost acuzata ca a contribuit la punerea in practica a unor fraude ce presupuneau promovarea de autovehicule si ambarcatiuni de lux prin eBay. Cumparatorii erau instruiti sa transfere sumele prin "eBay Secure Traders", entitate care nu are nici o legatura cu eBay, banii fiind transferati direct in conturile din Ungaria si Slovacia controlate de Lozanova si complicii ei. La scurt timp dupa transferarea sumelor, acestea erau retrase.
Compania eBay a fost criticata in repetate randuri pentru ca nu ia masuri adecvate de securizare a site-urilor proprii impotriva fraudelor.
Din pacate astfel de fraude se desfasoara zilnic, criticii fiind de parere ca arestarea unei persoane ca urmare a activitatilor ilegale derulate prin eBay constituie mai mult o exceptie decat o regula. Foarte frecvent diversi vanzatori pun la dispozitia cumparatorilor interesati adrese e-mail anonime si instructiuni de realizare a transferurilor banesti pe alte canale decat cele agreate de eBay.
Din cauza ca aceste anunturi sunt de cele mai multe ori capcane prin care se incearca fraudarea clientilor, personalul de securitate eBay le anuleaza in cel mult 30 de minute.
Lozanova risca 30 de ani de inchisoare si plata unor amenzi de 500.000 USD si a unor restituiri si compensatii pentru victime. In prezent aceasta se afla in Ungaria, urmand a fi extradata in SUA.

ebay fraudat din bulgaria ebay fraudat din bulgariao femeie din bulgaria fost arestata acuzata

25.4KB


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la