EliteHackers
SALUT 2022!! NE-AM MUTAT PE DISCORD ! Vrei să inviți un prieten? [T]eoria [H]aosului [C]ontrolat - https://discord.com/invite/U4HBCHzm7r Acesta aste link-ul oficial al acestui server.
Lista Forumurilor Pe Tematici
EliteHackers | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ELITEHACKERS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sexyindianca 24 ani
Femeie
24 ani
Ilfov
cauta Barbat
24 - 53 ani
EliteHackers / News / Adio roaming mare Moderat de Ad_Infinitum, AntiKiler, Puscas_marin, codebreacker13, r3v
Autor
Mesaj Pagini: 1
ady1266
EliteHackers Helper

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 308
Adio tarife de roaming exagerate
de Vasile Damian


Comisia de Industrie, Cercetare si Energie (ITRE) din Parlamentul European a votat propunerea de regulament pentru reducerea tarifelor de roaming si a respins, amendamentele 6 si 21 depuse de europarlamentarul grec Katarina Batzeli si aprobate anterior impreuna cu avizul comisiei ECON, amendamente prin care se propunea exceptarea Romaniei si Bulgariei de la plafonarea tarifelor de roaming.

"Amendamentele propuse de europarlamentarul grec Katarina Batzeli privind Romania si Bulgaria au fost respinse de  colegii mei, euro-parlamentarii socialisti din comisia ITRE. De altfel, Comisia ITRE a respins  cu o larga majoritate amendamentele care discriminau Romania si Bulgaria.  In conditiile in care la sfarsitul anului trecut, in Romania, rata de penetrare a telefoniei mobile era de peste 80%, amendamentele deputatului grec ar fi discriminat cetatenii romani si ar fi creat bariere de intrare pentru turistii care viziteaza Romania", a declarat Adriana Ticau, deputat socialist in Parlamentul European, membru supleant al Comisiei de Industrie, Cercetare si Energie.





Comisia Europeana intentioneaza ca pana la sfarsitul lunii iulie 2007 tarifele pentru convorbirile internationale realizate prin operatorii de telefonie mobila din Statele Membre sa scada cu aproape 70%. Noua propunere de regulament asigura transparenta tarifelor practicate de operatori.
Comisia ITRE a Parlamentului European, a aprobat ca pretul total cu amanuntul, fara TVA, pe care un furnizor din tara de origine il poate percepe clientului serviciului de roaming pentru initierea unui apel in roamingul astfel reglementat sa nu depaseasca 175% (40 eurocenti) din tariful en gros maxim pentru apelul respectiv. Pentru primirea  de catre clientul respectiv a unor apeluri telefonice vocale in roaming intr-o retea vizitata, tariful total cu amanuntul, fara TVA, perceput de furnizorul  din tara de origine nu va putea depasi  66% (15 eurocenti) din tariful en gros maxim pentru apelul respectiv.

Pentru a fi adoptata propunerea de regulament, Comisia Europeana, Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene trebuie sa ajunga la un acord. Pentru a se ajunge la un acord pana la sfarsitul lunii iunie 2007, presedintia germana a Uniunii Europene sustine realizarea unui compromis, prin introducerea unui tarif european de 0,5 centi pentru apelurile in iesire si 0,25 centi pentru apelurile in intrare. Desi se incearca adoptarea regulamentului pana la inceputul verii, nici Parlamentul European si nici Consiliul Uniunii Europene nu si-au prezentat inca punctul de vedere final asupra propunerii de regulament. Parlamentul European se va pronunta definitiv, intr-o prima lectura, prin votul din plen ce este planificat pentru sesiunea plenara din mai 2007.

Aceasta decizie ar putea lovi destul de greu in interesele operatorilor romani care de ceva vreme protesteaza impotriva impunerii unor reglementri in ceea ce priveste tarifele pentru roaming, acestia preferand sa lase piata sa exprime plafonul acestor tarife.  

adio roaming mare adio tarife roaming vasile damian comisia industrie, cercetare energie (itre) din

15.5KB


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la