EliteHackers
SALUT 2022!! NE-AM MUTAT PE DISCORD ! Vrei să inviți un prieten? [T]eoria [H]aosului [C]ontrolat - https://discord.com/invite/U4HBCHzm7r Acesta aste link-ul oficial al acestui server.
Lista Forumurilor Pe Tematici
EliteHackers | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ELITEHACKERS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Iasminica pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Arad
cauta Barbat
24 - 52 ani
EliteHackers / News / cartea viitorului Moderat de Ad_Infinitum, AntiKiler, Puscas_marin, codebreacker13, r3v
Autor
Mesaj Pagini: 1
ady1266
EliteHackers Helper

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 308
Cartea viitorului
de Daniel Szabo | 11 Aprilie 2007


Dupa ani intregi in care s-a studiat posibilitatea crearii unei carti electronice, s-a ajuns abia acum la lansarea asa numitei Ebook. Aceste foi electronice vor ajunge sa ia locul cartilor si al ziarelor. Semnalul schimbarii vine de la marile companii prin publicarea pe internet a numeroase colectii de carti scanate in totalitate.





Ca drept raspuns, companii cum ar fi E Ink, o societate a concernului Massachusetts Institute of  Technology, lucreaza la crearea unui display portabil, pliabil care pot reproduce miscarile unei carti adevarate. O alta mare companie care a lansat o carte electronica este Sony, cu Reader Tablet. Display-ul acesteia alb-negru permite citirea si in conditii de umbra, noapte si chiar lub lumina soarelui. Ca limita de trecut in acest punct este displayul alb-negru. Dupa cum se stie monitoarele au devenit flexibile, acestea putandu-se indoi chiar ca un ziar. S-a anuntat ca cei de la E Ink lucreaza intens la crearea unui prototip cu ajutorul caruia sa realizeze trecerea acestei carti elecronice de la displayul alb-negru la cel color, ceea ce ar fi, spunem noi ultimul pas si obligatoriu in consacrarea definitiva a acestei tehnologii.

cartea viitorului cartea daniel szabo aprilie 2007dupa ani intregi care s-a studiat crearii unei

24.6KB


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la