EliteHackers
SALUT 2022!! NE-AM MUTAT PE DISCORD ! Vrei să inviți un prieten? [T]eoria [H]aosului [C]ontrolat - https://discord.com/invite/U4HBCHzm7r Acesta aste link-ul oficial al acestui server.
Lista Forumurilor Pe Tematici
EliteHackers | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ELITEHACKERS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
monaahmed2012
Femeie
25 ani
Calarasi
cauta Barbat
25 - 46 ani
EliteHackers / News / Un hacker a castigat un premiu de 10.000 USD Moderat de Ad_Infinitum, AntiKiler, Puscas_marin, codebreacker13, r3v
Autor
Mesaj Pagini: 1
ady1266
EliteHackers Helper

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 308
Un hacker a castigat un premiu de 10.000 USD
de Lucian Ilie


Hackerii pot castiga un ban cinstit in Canada.Chiar daca suna ciudat, acest lucru s-a intamplat saptamana aceasta la o conferinta pe securitate tinuta de CanSecWest in Vancouver. Premiul a fost de 10.000 USD si a fost oferit oricarui hacker care reuseste sa "ingenuncheze" un Mac. Organizatorul conferintei Dragos Ruiu (probabil un roman de-al nostru) a declarat ca acest concurs a fost organizat in incercarea de a trage atentia asupra vulnerabilitatilor din Mac-uri, mult prea laudate de utilzatori. Initial, concursul a fost deschis doar participantilor, insa ulterior s-a decis ca calculatoarele sa fie intre online oferind astfel sansa de a castiga oricarui hacker interesat.
Acest lucru s-a intamplat joi, o coincidenta greu de trecut cu vederea daca ne gandim ca tocmai joi Apple a lansat un update de securitate.




PSo you see?The hack is good!    


pus acum 17 ani
   
mircea911
EliteHackers Platinum

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 69
mda ok... presupun ca acel concurs a fost facut intentionat pentru descoperirea de noi metode pentru estomparea hackingului... in fine, ma indoiesc ca ar ajuta la cva.(hacker forever)  Mai este ceva... prin astfel de concursuri pot fi descoperiti hackery adevarati si nu cred, ca fiind hacker, sa fie prea bine sa iti dezvalui identitatea deoarece te poate pune in pericol... cine stie ce psihopati, nebuni, hoti etc. exista pe lumea asta   asa ca aveti intotdeauna grija ce faceti

_______________________________________
sau

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la