EliteHackers
SALUT 2022!! NE-AM MUTAT PE DISCORD ! Vrei să inviți un prieten? [T]eoria [H]aosului [C]ontrolat - https://discord.com/invite/U4HBCHzm7r Acesta aste link-ul oficial al acestui server.
Lista Forumurilor Pe Tematici
EliteHackers | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ELITEHACKERS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Pisii pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Ialomita
cauta Barbat
24 - 44 ani
EliteHackers / Yahoo / Help me r3v :) Moderat de Ad_Infinitum, AntiKiler, Puscas_marin, codebreacker13, kooze, r3v
Autor
Mesaj Pagini: 1
jasoNjka
New Member

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
In primu rand ca sunt nou pe forum as vrea sa ma prezint (stiu ca se fac prezentari altundeva..) ma numesc andrei si sunt din constanta cam atata    , mai intai am descoperit acest forum ca eram disperat cu ceva si prietenii mei nu vroiau sa ma ajute ba din contra 1 mi-a zis ca o sa o pun si pe alte site-uri (glumea cred) , dar tot nu ma ajutat , si am scris forumuri de "hackeri" si de aici am gasit acest forum , m-am uitat la majoritatea subiectelor si am vazut ca r3v creeaza sau are programe de genu , as vrea sa il intreb (sa va intreb) daca sti/stiti un script un broken sau ceva cu care sa se poata sterge astfel de poze/discutii ? (nu sariti si voi cu gura gen "mamaaaa" etc , chiar nu-mi plac genu de copilarii .



mai am 2 liknuri dar am pus decat 1..daca e sa invat si la celalalte care o sa le mai gasesc o sa fac eu !



ps. : r3v ti-am dat add si pe mess dar cum am vazut ca ai zis ca nu intri asa des ti-am dat PM ori E-mail nu mai stiu sigur ca eram in graba si habar nu aveam pe ce apasam , dar cred ca ti-am dat PM ..sper sa-l citesti si pe ala , r3v daca ceri ceva sunt dispus sa-ti dau numai sa ma inveti (sa-mi arati) cum se face , G'day .



EDIT : Imi pare rau ca am postat la Yahoo , dar nu vazusem omfg ce prost sunt si eu rog sa se mute acest subiect unde se poate pune intrebari etc ! mersi , si scuze inca odata


EDIT2 : am editat mesaju si am sters linku ... pentru voi doar cum se sterge o poza , (r3v tu sper ca sti poza)

Modificat de jasoNjka (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la