EliteHackers
SALUT 2022!! NE-AM MUTAT PE DISCORD ! Vrei să inviți un prieten? [T]eoria [H]aosului [C]ontrolat - https://discord.com/invite/U4HBCHzm7r Acesta aste link-ul oficial al acestui server.
Lista Forumurilor Pe Tematici
EliteHackers | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ELITEHACKERS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
grecoaica din Dambovita
Femeie
22 ani
Dambovita
cauta Barbat
22 - 45 ani
EliteHackers / News / Hackerii chinezi, banuiti ca ar fi obtinut informatii personale despre Moderat de Ad_Infinitum, AntiKiler, Puscas_marin, codebreacker13, r3v
Autor
Mesaj Pagini: 1
popclaudiu45
EliteHackers V.I.P

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 166
Hackeri chinezi au accesat computerele companiei care detine cea mai mare retea sociala din Coreea de Sud si ar fi obtinut informatii personale despre 35 milioane de utilizatori, a spus un reprezentatnt al SK Communications Co care detine reteaua sociala Cyworld, foarte populara in Coreea de Sud. Pe mana hackerilor nu au ajuns informatii financiare, insa cea mai mare temere este ca multi vor fi bombardati cu e-mail-uri spam, noteaza BBC.

Hackerii chinezi au obtinut nume, adrese de e-mail, numere de telefon si numere de asigurari sociale. Compania a descoperit acum cateva zile problema, a facut o ancheta interna si a anuntat apoi Politia si o parte din utilizatorii in cauza.

SK Communications Co spune ca nu s-au furat date legate de conturi bancare, insa fiindca hackerii au obtinut adrese de e-mail e posibil ca utilizatorii sa fie "bombardati" cu e-mail-uri spam.

Se pare ca hackerii au actionat din China, insa cei de la SK au tinut sa precizeze ca legatura cu China nu este o certitudine.

Coreea de Sud a fost in ultimele luni tinta unor atacuri cibernetice de proportii, fiind afectati clienti ai unor banci, dar si institutii guvernamentale si armata. Coreea de Sud a acuzat si Coreea de Nord si a facut o strategie speciala de lupta cu criminalitatea informatica pentru a fi mai pregatita pe viitor.


_______________________________________
Ph8-3xForum.ro
id mess2-ph8.3xforum(nu prea intru)

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la