EliteHackers
SALUT 2022!! NE-AM MUTAT PE DISCORD ! Vrei să inviți un prieten? [T]eoria [H]aosului [C]ontrolat - https://discord.com/invite/U4HBCHzm7r Acesta aste link-ul oficial al acestui server.
Lista Forumurilor Pe Tematici
EliteHackers | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ELITEHACKERS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ro_xy20 pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 45 ani
EliteHackers / News / Cel mai mare furt online regizat de romani? Moderat de Ad_Infinitum, AntiKiler, Puscas_marin, codebreacker13, r3v
Autor
Mesaj Pagini: 1
ady1266
EliteHackers Helper

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 308
Cel mai mare furt online regizat de romani?
09 Mai 2007


Reteaua wireless de la magazinele de imbracaminte Marshalls ar putea fi la originea bresei de securitate care a permis atacatorilor sa acceseze sistemele TJX Companies si sa sustraga datele privind cel putin 45 de milioane de carti de credit si de debit. 
Desi celelalte sisteme TJX fusesera modernizate si foloseau Wi-Fi Protected Access (WPA), imbunatatirile nu au inclus retelele wireless ale magazinelor Marshalls care asigurau transferul datelor de la dispozitivele de procesare a cartilor de credit la serverele companiei.

Ceea ce este surprinzator este faptul ca politistii americani arata cu degetul catre piratii cibernetici romani si rusi. Potrivit site-ului Monsters and Critics, care citeaza publicatia Wall Street Journal, frauda s-a produs in ultimii doi ani, dar conducerea societatii americane TJX a semnalat-o abia in decembrie anul trecut. Presa din Statele Unite informeaza ca politistii au arestat luna trecuta in Florida 6 persoane, care au folosit numerele unor carduri de credit furate din bazele de date la TJX ca sa cumpere marfuri in valoare de un milion de dolari.

Sursa: Gecad & Wall Street Journal


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la