EliteHackers
SALUT 2022!! NE-AM MUTAT PE DISCORD ! Vrei să inviți un prieten? [T]eoria [H]aosului [C]ontrolat - https://discord.com/invite/U4HBCHzm7r Acesta aste link-ul oficial al acestui server.
Lista Forumurilor Pe Tematici
EliteHackers | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ELITEHACKERS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
AlexandraPopa
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 39 ani
EliteHackers / News / Google vs. Yahoo Moderat de Ad_Infinitum, AntiKiler, Puscas_marin, codebreacker13, r3v
Autor
Mesaj Pagini: 1
CeeJay
EliteHackers Platinum

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 63
Google vs. Yahoo


Google pierde bani din publicitatea search in favoarea Yahoo
In primul trimestru al 2008, Google a pierdut venituri din reclamele search in favoarea Yahoo, potrivit unui studiu al Searchlgnite.

Raportul arata ca sumele cheltuite de advertiserii search pentru reclame pe Yahoo au crescut cu 57%, in timp ce cele facute pe Google au crescut doar cu jumatate din acest procent. Aceasta insemna ca, cota totala a Google din veniturile din reclame search a scazut usor la 70.4%, in timp ce cea a Yahoo a crescut la 24.2%. Si cota Microsoft a scazut usor la 5.4%, arata un raport din New York Times.

"Este neobisnuit si neasteptat", a spus Roger Barnette, presedinte al Searchlgnite.
Studiul, lansat marti, va fi cu siguranta citit cu atentie, cu atat mai mult cu cat in cateva zile Google si Yahoo isi vor prezenta rezultatele financiare ale primului trimestru al acestui an. Rezultatele financiare ale ambelor companii vor fi analizate in detaliu, din diferite motive.

nvestitorii vor cauta in rezultatele Google semne care sa arata o incetinire a cresterii companiei.
Preocupari ca incetinerea economica va afecta afacerea Google au aparut prima data in februarie, cand comScore a raportat ca numarul click-urilor pe reclamele Google, cunoscute si ca "paid clicks", nu a inregistrat o crestere in luna ianuarie, comparatic cu anul anterior.
Temerile s-au mai domolit, dupa ce alte raporturi au sugerat ca cifrele comScore ar putea sa nu fie reprezentative. Insa multi analisti si-a reevaluat estimarile si asteapta cu nerabdare rezultatele Google.
Studiul Searchlgnite arata ca, cresterea de la an la an in cheltuielile pe Google a scazut puternic intre ianuarie si februarie si din nou intre februarie si martie.

In ce priveste Yahoo, rezultatele sale financiare sunt urmarite cu atentie pentru a vedea cine are dreptate, Steve Ballmer de la Microsoft, sau Jerry Yang de la Yahoo. Ballmer a afirmat ca oferta Microsoft pentru Yahoo este mai generoasa acum, decat la 31 ianuarie, cand a fost facuta prima data, in parte deoarece afacerea Yahoo s-a mai deteriorat. Yang sustine ca nu este asa si insista ca oferta Microsoft este subevaluata.
Yahoo isi va prezenta rezultatele financiare pe 22 aprilie.


Sursa:


_______________________________________


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la