EliteHackers
SALUT 2022!! NE-AM MUTAT PE DISCORD ! Vrei să inviți un prieten? [T]eoria [H]aosului [C]ontrolat - https://discord.com/invite/U4HBCHzm7r Acesta aste link-ul oficial al acestui server.
Lista Forumurilor Pe Tematici
EliteHackers | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ELITEHACKERS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
loryci_2006 pe Simpatie
Femeie
21 ani
Bucuresti
cauta Barbat
21 - 49 ani
EliteHackers / News / AMD anunta chipsetul 970GX pentru gameri Moderat de Ad_Infinitum, AntiKiler, Puscas_marin, codebreacker13, r3v
Autor
Mesaj Pagini: 1
AntiKiler
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 239
Noul chipset 970GX vine cu capabilitati avansate de overclocking.

AMD a anuntat oficial platforma 970GX, destinata utilizatorilor care doresc sa obtina cat mai multa performanta, dar la un pret accesibil.

AMD 790GX se remarca in primul rand prin capabilitatile de overclocking, datorita tehnologiei Advanced Clock Calibration, astfel incat, chipsetul cuplat cu procesoare Phenom Black Edition permite o crestere a frecventei sistemului cu pana la 30%. Conform AMD, un procesor Phenom 9850BE la frecventa nominala de 2,5 GHz si care poate fi overclockat pana la 3 GHz, poate ajunge prin ACC pana la 3,2 GHz.

Noul chipset include si ceea ce AMD numeste “cel mai rapid procesor grafic integrat de pe piata”, ATI Radeon HD 3300, cu un scor de 2900 in benchmark-ul 3DMark Vantage. Procesorul grafic integrat poate fi combinat prin tehnologia Hybrid CrossFireX cu o placa grafica discrete ATI Radeon HD 3400 sau HD 2400 pentru o performanta sporita.

Platforma 790GX integreaza de asemenea capabilitati pentru o “experienta vizuala de varf in high-definition”. Chipsetul suporta rezolutii full HD pana la 1080p si ultimele formate video inclusiv VC-1, MPEG-2 si H.264. Prin Unified Video Decoder, chipsetul repartizeaza playbackul de video HD catre procesorul grafic integrat, degrevand CPU-ul de acest task.

Pretul de referinta al noului chipset AMD este de 150 $, placile de baza construite in jurul acestuia urmand sa fie disponibile de la principalii producatori de profil.

Sursa: Daily Tech


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la