EliteHackers
SALUT 2022!! NE-AM MUTAT PE DISCORD ! Vrei să inviți un prieten? [T]eoria [H]aosului [C]ontrolat - https://discord.com/invite/U4HBCHzm7r Acesta aste link-ul oficial al acestui server.
Lista Forumurilor Pe Tematici
EliteHackers | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ELITEHACKERS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil dela_dela
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 48 ani
EliteHackers / News / Mouse fara fir care se lipeşte de laptop, lansat īn Romānia Moderat de Ad_Infinitum, AntiKiler, Puscas_marin, codebreacker13, r3v
Autor
Mesaj Pagini: 1
AntiKiler
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 239
Logitech a lansat astăzi mouse-ul V550 Nano pentru notebook-uri, un maus fără fir care se lipeşte de laptop atunci cānd posesorul vrea săī se deplaseze īn alt loc.

Mulţi utilizatori de laptop preferă mouse-ul īn locul touchpad-ului, īnsă de cele mai multe ori uită mouse-ul atunci cānd se mută īntr-o altă īncăpere, au declarat reprezentanţii Logitech.

Mouseul V550 Nano dispune de sistemul de andocare Clip-and-Go şi de receiver-ul Nano Plug-and-Forget. Acesta este atāt de mic īncāt se integrează aproape perfect īn laptop (corpul lui depăşeşte cu doar 8 ** marginea acestuia).V550 are o autonomie de pānă la 18 luni şi este singurul model de maus laser fără fir de la Logitech care oferă acest timp de utilizare. Īn plus, V550 Nano economiseşte curent īnchizāndu-se automat cānd este pus īn suportul de andocare sau cānd receiver-ul nano este introdus īn maus.

Mausul Logitech V550 Nano laser pentru notebook-uri va fi disponibil īn magazinele din Romānia la un preţ recomandat de 49,99 Euro.

Sursa Realitatea


pus acum 15 ani
   
luyzette
EliteHackers Diamond

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 117
hihi..nice..oare cat costa unu d'asta?

_______________________________________


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la