EliteHackers
SALUT 2022!! NE-AM MUTAT PE DISCORD ! Vrei să inviți un prieten? [T]eoria [H]aosului [C]ontrolat - https://discord.com/invite/U4HBCHzm7r Acesta aste link-ul oficial al acestui server.
Lista Forumurilor Pe Tematici
EliteHackers | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ELITEHACKERS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
monaahmed2012 pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Calarasi
cauta Barbat
25 - 46 ani
EliteHackers / News / Xbox Live, tinta pentru hackeri Moderat de Ad_Infinitum, AntiKiler, Puscas_marin, codebreacker13, r3v
Autor
Mesaj Pagini: 1
Weaver
EliteHackers Diamond

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 116
Microsoft a primit miercuri rapoarte de instiintare cu privire la furtul conturilor de jucator ale serviciului de gaming Xbox Live de catr hackeri si a declarat ca lanseaza o investigatie.

Rapoartele cu privire la furtul conturilor Xbox Live au transpirat pe forumuri inca din luna decembrie, insa plangerile s-au amplificat in aceasta saptamana, atunci cand cercetatorul de securitate Kevin Finisterre, cunscut pentru proiectul ‘Month of Apple Bugs’, a anuntat ca se numara printre victimele acestui atac.

Intr-un interviu pe Internet, Finisterre a declarat ca a devenit o victima joia trecuta. “Ne jucam cu cativa indivizi ce trisam printr-o metoda denumita ‘statul in asteptare’, si pe parcursul jocului, ni s-a transmis mesajul ‘Am de gand sa-ti fur contul’,” a declarat Finisterre. “Desigur, in ziua urmatoare, Xbox-ul meu mi-a raportat ‘Ne pare rau, insa altcineva s-a logat cu nick-ul dumneavoastra, astfel ca trebuie sa va dezactivam conexiunea.”

“Imediat dupa asta, am fost exclus din serviciul Xbox live pana duminica,” a adaugat Finisterre. Acesta a sunat la departamentul de suport, insa a primit asa numitele ‘fastaceli’. Cateva zile mai tarziu. Cateva zile mai tarziu, atunci cand Finisterre presupunea ca va puta sa-si acceseze din nou contul, a incercat din nou sa se logheze la Xbox Live. “Boom, acum eram exclusi pana pe 24,” a adaugat acesta. “Atunci cand am sunat iarasi pentru suport, tot nu am primit un raspuns. Contul meu se afla inca sub investigatii si asta e tot ce stiu.”

Alti jucatori Xbox au relatat povestiri asemanatoare. Unul dintre ei, identificat drept ‘St00mPPP33yYyYY,’ a scris pe 31 decembrie “cineva tocmai mi-a hackuit contul de pe xbox live...a sunat la bungie si le-a oferit IP-ul si numele meu de cont.” Bungie Studios este dezvoltatorul de jocuri detinut de Microsoft, responsabil pentru seria Halo.

Un alt jucator, dnumit ‘Y The Red Bar’, a relatat o poveste mai recenta. “Contum meu de Xbox Live a fost compromis si toate informatiile legate de cartile de credit au fost furate si utilizate pentru a acumula puncte, iar Microsoft spune ‘Ei bine, mai degraba suni la companiile cartilor de credit ; noi nu putem face nimic’,” a scris Y luna trecuta.

Pe Xbox Live, jucatorii pot utiliza o carte de credit pentru a achizitiona Puncte Microsoft, moneda din retea ce poate fi utilizata pentru a descarca filme si emisiuni televizate, jocuri si modificari de interfata.

Finisterre si-a facut publica problema dupa ce a fost destul de frustrat de suportul celor de la Xbox Live si pentru ca nu a reusit sa gaseasca pe cineva la Bungie care sa-i ofere un raspuns potrivit. Ca parte a campaniei sale, Finisterre chiar a postat un extras audio de 36 de minute al conversatiei avute cu departamentul de suport Xbox Live. “Este destul de clar ca au pasat suportul pentru Xbox Live unei populatii numeroase de amici ce vorbesc o engleza stricata,” a adaugat Finisterre.

El a acuzat un grup de hackeri, ascunsi in spatele nick-ului ‘InfamOuS’, drept responsabili pentru o parte din conturile deturnate. Site-ul grupului nu ascunde nimic in legatura cu identitatile Xbox furate ; in prezent listeaza 7, furate pentru motive ce includ ‘s*** to JustCallMeFresh’ sau ‘Stole from clan.’

Microsoft nu a raspuns direct la intrebarile referitoare la furtul conturilor Xbox Live sau Bungie, daca acestea au fost interceptate printr-o vulnerabilitate sau daca au fost utilizate alte tactici precum e-mail-urile phishing sau chiar o forma de pretext.

Finisterre inclina sa creada ca cea din urma varianta a fost utilizata, aceea in care un impostor suna la departamentul de suport tehnic, se pretinde un utilizator legitim si convinge reprezentantul companiei sa emita o noua parola sau sa i-o reaminteasca pe cea curenta. “Pe unele forumuri de discutii ale Clan Infamous, acestia precizeaza ca profita de suportul lacunar oferit consumatorilor in cadrul Xbox Live. Astfel ca mai degraba ar putea fi vorba de prostie decat o vulnerabilitate zero-day,” a adaugat Finisterre.

Singurul raspuns primit din partea unui oficial a fost acela ca Microsoft analizeaza problema. “Au existat rapoarte de activitati frauduloase si de conturi furate din reteaua Xbox Live,” a declarat miercuri un purtator de cuvant al companiei. “Securitatea este o proiritate de top pentru Xbox Live, si investigam aciv toate rapoartele ce reclama activitati frauduloase si furturi.”

pcworld.ro/Laurentiu Popa/22.03.07


_______________________________________

Vizitatzi forum-ul Alpha-thema si invatzati sa va facetzi propiile jocuri.
2.Viatza-i un joc de kkt...dar macar are grafica buna

pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la