EliteHackers
SALUT 2022!! NE-AM MUTAT PE DISCORD ! Vrei să inviți un prieten? [T]eoria [H]aosului [C]ontrolat - https://discord.com/invite/U4HBCHzm7r Acesta aste link-ul oficial al acestui server.
Lista Forumurilor Pe Tematici
EliteHackers | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ELITEHACKERS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Anne98 25 ani
Femeie
25 ani
Buzau
cauta Barbat
25 - 50 ani
EliteHackers / News / LCD-uri mai ieftine cu 50% Moderat de Ad_Infinitum, AntiKiler, Puscas_marin, codebreacker13, r3v
Autor
Mesaj Pagini: 1
Weaver
EliteHackers Diamond

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 116
LCD-uri mai ieftine cu 50%
==============================================================
Preturile la tv LCD continua sa scada pe piata romaneasca, unele modele fiind mai ieftine in prezent cu 50% decat la sfarsitul anului trecut.

Cel mai asteptat moment pe piata IT&C din Romania, dupa integrarea in Uniunea Europeana, a fost eliminarea taxelor vamale pentru LCD-uri si plasme, produse care intrau in categoria celor "de lux".

Dupa cum ne-au explicat reprezentantii Flamingo, de la 1 ianuarie 2007, taxa la tv LCD si tv plasma a scazut de la 42% la 0% pentru produse asamblate in UE si Turcia si de la 42% la 14% pentru cele importate in mod direct din Asia.

Inca de la inceputul lui ianuarie, unele magazine online afisau deja preturi cu 30%-35% mai mici, pe anumite produse. Traian Cristea, directorul general PCfun.ro estima chiar o crestere de pana la 300% in primul trimestru al anului in ceea ce priveste vanzarile de LCD-uri. Cresterea vanzarilor fiind sustinuta si de reprezentanti ai producatorilor.

"Reducerea preturilor la raft, pe de o parte si a costurilor de productie pentru televizoarele LCD, pe de alta parte, reprezinta un factor important in ceea ce priveste gradul de crestere a vanzarilor pe acest segment", ne-a declarat presedintele LG Romania, Han Khyu.

VESTI BUNE. Iata ca unii retaileri anunta un nou val de ieftiniri. La PCfun.ro, televizoarele LCD Samsung cu diagonale de 66, 81 si 102 cm au preturi mai mici cu pana la 22% in raport cu cele din luna ianuarie. Cateva exemple: modelul 40 R71B, care costa in ianuarie 6.336 RON poate fi achizitionat acum cu 5.474 RON in timp ce 46N71B, de la 11.767 RON a ajuns la 9.579,5 RON. Astfel, la unele produse se poate vorbi de ieftiniri de 50% comparativ cu preturile afisate la sfarsitul anului trecut., spun oficialii PCfun.ro Ieftinirile produselor vor continua in cursul acestui an si din partea altor producatori. "Pana la sfarsitul anului, estimam o scadere a preturilor, intre 10% si 15% fata de ianuarie 2007", arata presedintele LG Romania.

Se estimeaza ca piata de televizoare LCD va reusi sa ajunga la ordinul zecilor de mii de unitati pana la finele acestui an.
============================================================
sursa: rompres.ro

Sper sa fie adevarat ...


_______________________________________

Vizitatzi forum-ul Alpha-thema si invatzati sa va facetzi propiile jocuri.
2.Viatza-i un joc de kkt...dar macar are grafica buna

pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la